Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7
Termeni si Conditii
VARSTA: Pentru categoriile A,B,C & D, soferul trebuie sa aiba peste 21 de ani . Pentru orice alta categorie varsta minima este de 25 de ani.

METODA DE PLATA: Plata se poate face prin una din metodele: cash, OP, cardurile de credit / debit (Visa / Master Card / Maestro) acceptate de CARS2GO . In cazul in care se opteaza pentru plata cash sau cu OP a tarifului final, cardul de credit / debit trebuie prezentat in mod OBLIGATORIU in vederea blocarii garantiei aferente inchirierii.

PERMIS DE CONDUCERE: Soferul trebuie sa prezinte un permis de conducere valabil, obtinut cu cel putin un an inaintea datei inchirierii.

DEPASIREA PERIOADEI DE INCHIRIERE: La sfarsitul perioadei de inchiriere CARS2GO permite o perioada suplimentara de 30 minute gratuite dupa care se va taxa jumatate din tariful zilnic pentru inchiriere, in cazul in care intarzierea este de cel mult 4 ore. Daca intarzierea depaseste 4 ore, se va percepe o taxa suplimentara echivalenta cu tariful pentru o zi de inchiriere.

AMENZI DE CIRCULATIE: Amenzile ce rezulta din orice incalcare a prevederilor legislatiei rutiere de pe teritoriul Romaniei in timpul perioadei de inchiriere sunt suportate exclusiv de catre Client.

ASIGURARE SI ACCIDENTE: Toatele autoturismele inchiriate de CARS2GO beneficiaza in mod obligatoriu de asigurare RCA si de tip CASCO. In cazul in care se constata daune aduse automobilului din culpa Clientului, CARS2GO va executa garantia initiala, depusa la momentul inchirierii in vederea remedierii acestora. Pentru avarii minore, a caror remediere necesita cheltuieli substantial mai mici fata de cuantumul garantiei, clientul poate opta pentru remedierea acestora pe cont propriu si pe cheltuiala exclusiva a acestuia, sau se poate adresa companiei CARS2GO. In acesta caz, reparatia va fi intermediata de CARS2GO, care va retine o cota din garantia initiala, echivalentul reparatiei, suma ce nu poate fi mai mica de 50 EURO.

TAXA ADMINISTRARE ACCIDENT: In cazul unui accident major, din culpa clientului, acesta are obligatia de a plati companiei CARS2GO o taxa fixa si nerambursabila de 200 EURO, pentru acoperirea cheltuielilor de administrare.

TAXA DE AEROPORT: Inchirierea autoturismelor CARS2GO din aeroport si/sau returnarea acestora la aceeasi locatie este oferita GRATUIT clientilor CARS2GO.

COMBUSTIBIL: La momentul inchirierii autoturismelor CARS2GO se va consemna in contract cantitatea de combustibil din rezervorul masinii. Prin semnarea contractului, Clientul certifica corectitudinea datelor consemnate si se obliga sa returneze masina, la finalul perioadei de inchiriere, cu aceeasi cantitate de combustibil in rezervor. In cazul in care Clientul nu se supune acestei conditii, se va percepe in mod automat o taxa de realimentare, in functie de cantitatea de combustibil lipsa, calculata la pretul de 2,00 EUR / litru.

BABY SEATS: La momentul rezervarii, Clientul poate solicita scaune speciale pentru copii, cu o taxa de 1,5 EUR / zi de inchiriere.

SISTEM NAVIGATIE: 3 EUR/ zi, la cerere (la momentul rezervarii), cu plata la momentul inchirierii.

LANTURI DE ZAPADA: Disponibile la cerere (la momentul rezervarii ) cu o taxa de 1 EUR/ zi.

DISPONIBILITATE: CARS2GO isi rezerva dreptul de a furniza un autoturism diferit decat cel care a fost rezervat initial cu un model echivalent sau superior. In aceasta situatie, Clientul va fi notificat anterior, telefonic, de catre un reprezentant CARS2GO.

LIVRARE /RETURNARE: Livrarile / returnarile care au loc pe raza Municipiului Bucuresti sau intr-unul din aeroporturile din vecinatatea acestei localitati sunt GRATUITE pe timpul zilei. In intervalul orar 23:00 - 05:00 se va percepe o taxa suplimentara nerambursabila de 10 EUR pentru livrare/returnare in afara programului de lucru. In cazul in care Clientul solicita livrarea / returnarea autoturismului CARS2GO in alta locatie fata de cele mentionate anterior, aceasta se va taxa cu 0.25 EUR / km, calculata pe loc, indiferent de momentul zilei in care se onoreaza solicitarea.

ASISTENTA RUTIERA: Se ofera gratuit de catre CARS2GO, 24 ore, prin apelarea unuia din numerele de telefon: 0765504778 sau 0721276103.

INCHIRIERI PENTRU CIRCULATIE IN AFARA GRANITELOR: Numai cu acordul prealabil scris al CARS2GO.

TAXE: Toate tarifele de mai sus pot fi supuse T.V.A.-ului si altor taxe locale.T.V.A.-ului si altor taxe locale..
Calculator distante in tara
De la    
Pana la
Rezultat: