Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7
Rent-a-car
Fie ca vrei sa te deplasezi in interes personal sau de serviciu, ai ramas fara masina temporar sau pur si simplu esti in trecere si ai vrea sa poti profita de libertatea de a-ti face propriul program fara sa depinzi de disponibilitatea serviciilor de transport in comun, CARS2GO iti intelege nevoile si venim in intampinarea clientilor nostri cu servicii de inchirieri masini la preturi imbatabile, la orice ora si in conditii de maxima siguranta.
Nu trebuie decat sa iti alegi modelul de masina preferat, sa completezi datele tale pe site sau sa ne suni la unul din numerele de contact afisate pe pagina noastra si noi ne vom ocupa de restul! Venim in intampinarea solicitarii tale cu o echipa dinamica si competenta, gata la orice ora sa iti ofere nu doar servicii de rent-a-car, dar si asistenta rutiera 24/7, suport tehnic pe perioada inchirierii si toate acestea la preturi fara concurenta - incepand de la 15 euro/zi!

Fleet Management
Noi, cei de la CARS2GO, stim cat de dificil poate fi sa administrezi o afacere si cat de pretios poate fi timpul tau in asemenea conditii. De aceea, iti punem la dispozitie serviciile noastre de fleet- management, prin care preluam in sarcina noastra toate activitatile de administrare a parcului auto pe care il detine firma ta.
Prin contractarea pachetului nostru de fleet-management, CARS2GO va indeplini, in locul tau, toate activitatile legate de intretinere, asigurari, management de accident, inlocuirea autoturismelor sau orice alte servicii legate de adminisatrarea parcului auto care, altfel, ar insemna pierdere de timp si resurse pentru compania ta.
Pentru detalii suplimentare privind serviciile de fleet managament oferite de CARS2GO va stam la dispozitie la orice ora, prin e-mail sau la unul din numerele de telefon afisate pe pagina noastra web!

Personal driver
De astazi nu mai trebuie sa fii miliardar pentru a-ti permite sa ai propriul tau sofer... Si nici nu trebuie sa fii sofer pentru a te putea deplasa oriunde, dupa programul stabilit de tine, in ritmul care iti convine.
Prin serviciul Personal Driver, CARS2GO iti pune la dispozitie soferi calificati, pregatiti sa te transporte oriunde ai nevoie in conditii de siguranta si profesionalism. Nu vei avea grija drumului, te scutim de oboseala si vei avea garantia unei curse sigure, de care sa te poti bucura in liniste, de pe bancheta din spate :)
Te asteptam sa ne contactezi pentru informatii suplimentare pe e-mail sau prin telefon, la unul din numerele afisate pe pagina noastra web!

Rent-my-car
Ai o masina pe care nu iti permiti sa o folosesti tot timpul, sau poate esti in cautarea unei surse de venit suplimentare care sa nu iti solicite timpul liber pe care ai vrea sa ti-l petreci intr-un mod cat mai placut?
CARS2GO are solutia: Pachetul Rent-my-car!
Imagineaza-ti cum ar fi sa stai acasa, relaxat, si in tot acest timp autoturismul tau sa munceasca in locul tau!
E foarte simplu: Prin pachetul Rent-my-car, noi iti oferim posibilitatea de a-ti da masina spre inchiriere altor persoane care au nevoie de servicii de rent-a-car. Avantajul acestei metode e ca autoturismul ramane la tine si te poti folosi de el pe toata perioada, mai putin in zilele cand ea este inchiriata clientilor nostri si, prin urmare, produce bani pentru tine!
Mecanismul functioneaza astfel: inainte de toate semnam un contract cu tine, prin care ne angajam sa includem autoturismul tau in oferta noastra si, in momentul in care un client este interesat sa inchirieze masina ta, te anuntam. La data inchirierii, tu ne pui la dispozitie autoturismul, noi, la randul nostru, o predam clientului si gata! La finalul perioadei de inchiriere, iti predam masina... si banii aferenti inchirierii!
Daca te-am facut curios in legatura cu conceptul de rent-my-car si vrei sa afli detalii suplimentare referitoare la termenii si conditiile aplicabile pentru acest serviciu, asteptam sa ne contactezi prin e-mail sau la unul din numerele de telefon afisate pe pagina noastra web!

Calculator distante in tara
De la    
Pana la
Rezultat: